Insta360 Ace Pro 2 (Dual Battery Bundle) Action Camera 8k – Dual AI Chip

479,99  (Includes VAT 24%)

SKU: 2.35.72.00.022 Category:
Manufacturer

Out of stock

Secure Payments with your card

Add more 200,00  to get FREE shipping

Share your love

ΦΑΚΟΣ LEICA SUMMARIT
ΑΠΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Σε συνεργασία με τη Leica για να θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα της εικόνας των action cameras, με διάφραγμα F2.6 που συλλαμβάνει περισσότερο φως και μειώνει το θόρυβο.

ΝΈΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ 1/1,3″ 8K ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Ο κορυφαίος αισθητήρας 1/1,3″ 8K της Insta360 Ace Pro 2 διαθέτει απαράμιλλη απεικόνιση, με δυναμικό εύρος 13,5 στοπ και ισοδύναμο μέγεθος pixel 2,4μm. Τώρα με υποστήριξη για βίντεο 4K60fps Active HDR και 8K30fps.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΠΛΟΥ CHIP AI ΓΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
Γνωρίστε την πρώτη φωτογραφική μηχανή δράσης με ένα αποκλειστικό τσιπ απεικόνισης για μείωση θορύβου και επεξεργασία εικόνας, καθώς και ένα τσιπ A1 5nm για περαιτέρω επεξεργασία και ισχυρές επιδόσεις. Παρέχοντας 100% περισσότερη υπολογιστική ισχύ από την Insta360 Ace Pro, πρόκειται για μια επαναστατική ρύθμιση με απίστευτα αποτελέσματα.

8K30FPS
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ SPECIAL
Βυθιστείτε στην εκπληκτική ανάλυση 8K, αποτυπώνοντας κάθε λεπτομέρεια με εκπληκτική ευκρίνεια. Ακόμα και σε κίνηση, απολαύστε ομαλό, κινηματογραφικό βίντεο 30fps που ζωντανεύει τις περιπέτειές σας.

4K60 FPS ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Το προηγμένο σύστημα διπλού τσιπ και ο αισθητήρας μας προσφέρουν εκπληκτική ευκρίνεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό υποστηρίζεται από τη λειτουργία PureVideo, μια λειτουργία λήψης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που μειώνει το θόρυβο, ενώ ενισχύει τη φωτεινότητα και τις λεπτομέρειες, διαθέσιμη σε έως και 4K60fps.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 50MP ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
Φωτογραφίες τέλειες, αποτυπωμένες με περισσότερα pixel από ποτέ. Απλά ελέγξτε αυτή την καθαρότητα.

ΖΟΥΜ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ 4K
ΖΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Πατήστε δύο φορές στην οθόνη αφής και κάντε ζουμ 2x χωρίς να χάσετε καθόλου ποιότητα εικόνας. Χρειάζεστε ένα κοντινό πλάνο, αλλά δεν προλαβαίνετε να φτάσετε εγκαίρως; Το Clarity Zoom σας καλύπτει.

4K120FPS ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
Καθαρή εικόνα, εξαιρετικά υψηλά καρέ. Πιο ομαλή, πιο καθαρή δράση, η Insta360 Ace Pro 2 αντιμετωπίζει ό,τι κι αν της ζητήσετε.

ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ
Καταγράψτε τα πάντα και ακόμα περισσότερα. Ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο απογειώνει τις λήψεις POV στο επόμενο επίπεδο. Ιδανικό για τη δημιουργία της αίσθησης της ταχύτητας σε δύο τροχούς! Λιγότερη παραμόρφωση και πιο ευθείες, καθαρές άκρες. Το MegaView ξεκλειδώνει ένα ευρύτερο FOV, διατηρώντας την εικόνα σας τέλεια και ακριβώς όπως την είδατε.

ΟΛΟΚΑIΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚO ΑΝEΜΟΥ ΑΠΛA ΚΑΘΑΡOΤΕΡΟΣ HΧΟΣ
Η πρώτη κάμερα δράσης με ενσωματωμένο προστατευτικό ανέμου. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό, κρατά τον θόρυβο στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια των στιγμών αιχμής, έτοιμο να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΗΓΜEΝΟΙ ΑΛΓOΡΙΘΜΟΙ HΧΟΥ ΞΑΝΑΖHΣΤΕ ΤΗΝ ΌΠΩΣ ΤΗ ΘΥΜAΣΤΕ
Οι ανανεωμένοι αλγόριθμοι ήχου φέρνουν σαφήνεια στο περιεχόμενό σας, καθηλώνοντας τους θεατές σας όπως τίποτα άλλο.

ΑΔΙAΒΡΟΧΟ ΈΩΣ ΤΑ 39FT
Αδιάβροχη έως τα 12 μέτρα (39ft) απευθείας από το κουτί, ή καταδυθείτε έως τα 60m (197ft) με τη θήκη κατάδυσης.

RUGGED DESIGN
Στιβαρή απόδοση με στιβαρή αναδιπλούμενη οθόνη και αφαιρούμενο προστατευτικό φακού που μπορεί να αντέξει τη δράση.

ΓΡHΓΟΡΗ ΦOΡΤΙΣΗ & ΜΠΑΤΑΡIΑ ΜΑΚΡAΣ ΔΙAΡΚΕΙΑΣ ΖΩHΣ
Δώσε ενέργεια με μεγαλύτερη μπαταρία 1800mAh και διάρκεια ζωής 180 λεπτών. Επιστρέψτε εκεί έξω σε χρόνο μηδέν με τη γρήγορη φόρτιση PD, φτάνοντας τη φωτογραφική μηχανή σας στο 80% σε μόλις 18 λεπτά και φορτίζοντας πλήρως σε 47 λεπτά. Έξω όλη μέρα και το τηλέφωνό σας είναι άδειο; Συνδέστε τη φωτογραφική σας μηχανή και κάντε αντίστροφη φόρτιση για τις στιγμές έκτακτης ανάγκης «χωρίς power bank».
*Δοκιμή σε εργαστηριακό περιβάλλον 77 F (25’C), βίντεο 1080p24fps με απενεργοποιημένο το Active HDR στη λειτουργία Endurance. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει υπό διαφορετικές συνθήκες.

ΑΝΑΔΙΠΛΟYΜΕΝΗ ΟΘOΝΗ ΑΦHΣ 2,5″
ΚΥΡΙΑΡΧHΣΤΕ ΣΤΗ ΛHΨΗ
Έχετε περισσότερο έλεγχο με τη μεγαλύτερη, σαφέστερη flip οθόνη αφής 2,5″. Πιο στιβαρή από πριν, διευκολύνει την προεπισκόπηση και την τελειοποίηση των λήψεών σας, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως.

SAY HELLO TO SEAMLESS
Αλλάξτε εύκολα μεταξύ των αξεσουάρ με το σύστημα μαγνητικής τοποθέτησης. Αλλάξτε γρήγορα τις βάσεις στήριξης, ώστε να μη χάνετε ποτέ τη λήψη.

Συνδέστε τα ακουστικά κράνους μοτοσικλέτας σας από Sena, Cardo και άλλες εταιρείες για να έχετε καθαρό ήχο διπλής διαδρομής* και έλεγχο hands-free σε κάθε διαδρομή.
*Παρακαλούμε ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας στις προδιαγραφές.

Εξαλείφει τις ανησυχίες για την αποθήκευση, αποθηκεύοντας αυτόματα το υλικό με βάση τον αποθηκευτικό χώρο που έχετε ορίσει, εξασφαλίζοντας μια σίγουρη και ασφαλή οδήγηση σε κάθε ταξίδι
Μη χάσετε ποτέ καμία στιγμή με έως και 120 δευτερόλεπτα αποθηκευμένου υλικού πριν καν πατήσετε το πλήκτρο εγγραφής.
*Η προεγγραφή υποστηρίζει 120 δευτερόλεπτα σε 1440p ή χαμηλότερα σε
Video, PureVideo και FreeFrame Video.

Gesture control
Οι πιο έξυπνες λήψεις ξεκινούν από εδώ. Η Insta360 Ace Pro 2 αναγνωρίζει χειρονομίες για ευκολότερη, χωρίς προβλήματα λήψη. Ιδανική για ομάδες και θορυβώδη περιβάλλοντα, ενώ λειτουργεί και με γάντια και κράνη.

Φωνητικός έλεγχος
Απλά πείτε τη λέξη. Ο νέος αλγόριθμος φωνητικού ελέγχου διευκολύνει τον έλεγχο της κάμεράς σας όταν αυτή βρίσκεται εκτός εμβέλειας.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜOΣ TIMECODE ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΑΣ
Απρόσκοπτος συγχρονισμός πολλαπλών καμερών για αποδοτικές, ακριβείς ροές εργασίας. Συνεργάζεται με το Final Cut Pro και το Adobe Premiere Pro.

 

Insta360 Ace Pro 2 Insta360 Ace Pro
 

AI Chip

 

Pro Imaging Chip + 5nm A1 Chip 5nm A1 Chip
 

Sensor

 

1/1.3″ 8K Sensor (Upgraded) 1/1.3″ 8K Sensor
Lens FOV 157° 151°
Audio Hardware Wind Guard (Included)

 

Max Video Resolution 8K30fps 8K24fps
Max. Active HDR Video

Resolution

4K60fps 4K30fps
Max. PureVideo Resolution 4K60fps 4K30fps
Flip Touchscreen

Size, Pixel Density, Brightness

2.5″, 329 PPI, 900 nits 2.4″, 192 PPI, 850 nits
Removable Lens Guard
FlowState Stabilization + 3600

Horizon Lock

 

In the box

– Περιλαμβάνει μια επιπλέον μπαταρία 1800mAh για να επεκτείνετε το χρόνο λειτουργίας σας
– Περιλαμβάνει 1x Insta360 Ace Pro 2, 1x προστατευτικό ανέμου (προεγκατεστημένο από προεπιλογή), 2x μπαταρίες, 1x στάνταρ βάση στήριξης, 1x καπάκι μικροφώνου και 1x καλώδιο USB-C.

 

Note

Ένα 3-Prong to 1/4′ Adapter (πωλείται ξεχωριστά) πρέπει να συνδεθεί στο Standard Mount για να τοποθετήσετε τη φωτογραφική μηχανή σε ένα selfie stick ή άλλο αξεσουάρ.

Weight 200 kg
Dimensions 17,20 × 9,90 × 5,80 cm