Keychron Q3 HE (Q3H-M1) QMK Wireless Custom Hall Effect Keyboard Purple Switch 80% US Layout

269,99  (Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Κωδικός προϊόντος: 2.35.74.00.053 Κατηγορία:
Κατασκευαστής

Εξαντλημένο

Ασφαλείς Πληρωμές με την κάρτα σας

Προσθέστε ακόμα 200,00  για να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Μοιραστείτε την αγάπη σας

Keychron Q3 HE
Παρουσιάζουμε το Q3 HE, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο QMK με διάταξη TKL 80%, εξοπλισμένο με μαγνητικούς διακόπτες Hall Effect Gateron 2.0. Αυτοί οι διακόπτες παρέχουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα λόγω του μοναδικού μηχανισμού τους, προσφέροντας ταχύτερη ανάδραση, δυναμική ταχεία ενεργοποίηση και ρυθμιζόμενα σημεία ενεργοποίησης, με αποτέλεσμα επικές βελτιώσεις στην εμπειρία παιχνιδιού προσαρμοσμένες στις ατομικές σας προτιμήσεις.

Μαγνητικοί διακόπτες Hall Effect Gateron Double-Rail
Με την πρώτη επινόηση δομής διπλής ράγας και την ειδική προ-λίπανση, αυτοί οι διακόπτες εξασφαλίζουν απαράμιλλη σταθερότητα και ομαλότητα όπως ποτέ άλλοτε.

Ρυθμιζόμενο σημείο ενεργοποίησης
Προσαρμόστε κάθε πλήκτρο με εξαιρετικά ακριβή ευαισθησία 0,1 mm και ρυθμιζόμενα σημεία ενεργοποίησης που κυμαίνονται από 0,2 έως 3,8 mm. Η ρύθμιση του σημείου ενεργοποίησης σε 0,8 mm ή 1,0 mm συντομεύει τη σκανδάλη και αυξάνει την ευαισθησία. Η επαναφορά γίνεται μόλις αφήσετε το πλήκτρο, εξασφαλίζοντας ταχύτερη απόκριση.

Δυναμική γρήγορη σκανδάλη
Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα πλήκτρα με βάση την απόσταση διαδρομής αντί για σταθερά σημεία. Ενεργοποιούνται με ακρίβεια κατά το πάτημα και απενεργοποιούνται κατά το άφημα, επιτρέποντας την άμεση επανάληψη των πληκτρολογήσεων σε mod-motion. Αυτό σας επιτρέπει να εκτελείτε μια αλυσίδα ενεργειών σε γρήγορη διαδοχή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πολλαπλές ενέργειες, ένα πάτημα πλήκτρου
Αντιστοιχίστε τέσσερις ενέργειες σε ένα μόνο πλήκτρο ανάλογα με το βάθος του πατήματός σας. Για παράδειγμα, πατήστε ελαφρά ένα πλήκτρο για να προχωρήσετε προς τα εμπρός σε ένα παιχνίδι και πατήστε βαθύτερα για να τρέξετε. Επιπλέον, η απελευθέρωση του πλήκτρου υποστηρίζει επίσης ρυθμίσεις δύο σταδίων. Αυτό επιτρέπει πιο ομαλούς, εξατομικευμένους συνδυασμούς που μπορούν να σας δώσουν πλεονέκτημα σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Επαναπροσδιορισμός πλήκτρων από την εφαρμογή Web Keychron Launcher
Με την εφαρμογή ιστού Keychron Launcher, μπορείτε να αναδιατάξετε χωρίς κόπο τα πλήκτρα, να προσαρμόσετε τα σημεία ενεργοποίησης, να ρυθμίσετε τους μαγνητικούς διακόπτες, να δημιουργήσετε εξατομικευμένες εντολές μακροεντολών, συντομεύσεις και συνδυασμούς πλήκτρων για κάθε πλήκτρο.

Σύνδεση 2,4 GHz & Bluetooth
Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις παιχνιδιού εν κινήσει με την ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz του Q3 HE που διαθέτει γρήγορο ρυθμό ψηφοφορίας 1000 Hz. Για απρόσκοπτο multitasking στον υπολογιστή, το τηλέφωνο και το tablet σας, μπορείτε να συνδέσετε το Q3 HE χωρίς κόπο μέσω Bluetooth 5.2 σε τρεις συσκευές.

Ένα κομμάτι μεταλλικής τέχνης
Ολόκληρο το μεταλλικό σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 6063, ένα υλικό γνωστό για την αυξημένη ανθεκτικότητα, τη σταθερότητα και την κορυφαία αίσθηση. Αυτό το αλουμίνιο δεν είναι μόνο πιο ανθεκτικό στις φυσικές ζημιές και τη φθορά, αλλά είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Αυτές οι ιδιότητες εξασφαλίζουν τόσο την αισθητική ελκυστικότητα όσο και τη δέσμευση για βιωσιμότητα.

Προσαρμόστε κάθε μέρος
Για να κατασκευάσουμε ένα πλήρως προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο, σχεδιάσαμε κάθε εξάρτημα ώστε να μπορεί να συναρμολογηθεί εύκολα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να προσαρμόσετε και να ρυθμίσετε κάθε εξάρτημα όπως επιθυμείτε.

Double-Gasket Design
Τα μαξιλαράκια σιλικόνης μεταξύ του πάνω και του κάτω περιβλήματος μειώνουν τον ακουστικό συντονισμό, διατηρώντας την ευελιξία των παρεμβυσμάτων και βελτιώνοντας τον ήχο πληκτρολόγησης. Το κάτω μέρος του πληκτρολογίου διαθέτει ακουστικό αφρό, μεμβράνη PET και Latex, βελτιώνοντας την ποιότητα του ήχου και παρέχοντας ταυτόχρονα μια πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης.

Ένας επικός πυρήνας στο εσωτερικό του πληκτρολογίου
Κατασκευασμένο με ένα ισχυρό τσιπ (MCU) με 256K flash και firmware ανοιχτού κώδικα QMK για να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στους προγραμματιστές. Το polling rate είναι 1000Hz out of the box στην ενσύρματη λειτουργία Type-C και στη λειτουργία 2,4 GHz, γεγονός που βοηθάει σημαντικά όταν παίζετε ανταγωνιστικά.

Κατάλληλο για όλες τις συσκευές
Κατασκευασμένο με γνώμονα την εμπειρία των χρηστών Mac, διατηρώντας παράλληλα τη συμβατότητα για συσκευές με Windows, το Q5 HE συνοδεύεται από ένα διακόπτη συστήματος και ένα πρόσθετο σετ προσαρμοσμένων καπακιών πλήκτρων τόσο για συστήματα Windows όσο και για συστήματα macOS. Μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε δύο διαφορετικές διατάξεις στο πληκτρολόγιο, μία για κάθε σύστημα.

Πλήκτρα OSA Profile Double-shot PBT
Έχει παρόμοιο ύψος με αυτό του προφίλ OEM και έχει σχήμα που μοιάζει με SA. Το ονομάσαμε το πληκτρολόγιο OSA (OEM spherical angled). Τα καπάκια πλήκτρων PBT θα παρέχουν εξαιρετική αντοχή στα λάδια, θα βελτιώσουν την αίσθηση του πληκτρολογίου και θα αποτρέψουν το ξεθώριασμα των γραμμάτων.

Hot-swappable
Σε αντίθεση με τους μηχανικούς διακόπτες, οι οποίοι εξαρτώνται από τη φυσική επαφή, οι μαγνητικοί διακόπτες Hall Effect χρησιμοποιούν μαγνήτες για να ανιχνεύσουν το πάτημα των πλήκτρων. Είναι εύκολη η αντικατάσταση του διακόπτη με συμβατούς μαγνητικούς διακόπτες Hall Effect. *Ο Q3 HE είναι συμβατός μόνο με τους μαγνητικούς διακόπτες που πωλούνται στην ιστοσελίδα της Keychron.

Φώτα LED RGB με νότιο προσανατολισμό
Το RGB με νότιο προσανατολισμό έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει καλύτερα τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου από τη γωνία του χρήστη που πληκτρολογεί, με εγκατεστημένα τα premium non-shine-through PBT keycaps. Το RGB με νότιο προσανατολισμό είναι επίσης απαλλαγμένο από παρεμβολές όταν ο χρήστης εγκαθιστά στο πληκτρολόγιό του εναλλακτικά keycaps με προφίλ Cherry.

Όλοι οι νέοι βιδωτοί σταθεροποιητές PCB
Ο βιδωτός σχεδιασμός αυξάνει τη σταθερότητα και διευκολύνει τις αλλαγές και τις αναβαθμίσεις. Η ακριβής κατασκευή καθιστά τους σταθεροποιητές πιο σταθερούς και λιγότερο ταλαντευόμενους. Η εμπειρία πληκτρολόγησης των μεγάλων πλήκτρων (space bar, shift, enter και backspace) είναι τώρα πιο σταθερή και ομαλή.

In the Box

Keyboard

  • 1x Fully Assembled Keyboard

Including

  • 1x Aluminum Case
  • 1x PCB
  • 1x Aluminum Plate
  • 1x Sound Absorbing Foam
  • 1x Latex Bottom Pad
  • 1x Bottom Case Acoustic Foam
  • 1x Bottom Case PET Film
  • 16x Gaskets
  • 5 sets x Stabilizers
  • 1 set x Keycaps (PBT Double-shot)
  • 1 set x Switches (Gateron Double-Rail Magnetic)

Cable

  • 1x Type-C Cable
  • 1x Type-A to Type-C Adapter
  • 1x Extension Adapter For Receiver
    Receiver
  • 1x Type-A 2.4 GHz Receiver

Tools

  • 1x Keycap & Switch Puller
  • 1x Screwdriver
  • 1x Hex Key
Βάρος 410 κιλό
Διαστάσεις 14,00 × 37,00 × 4,00 εκ